28 Ekim 2012 Pazar

2012-2013 kış sezonu parfüm modası


Bu Kış Hangi Parfümler Moda Olacak?
Parfümünü değiştirmek isteyenlere birkaç öneri. İşte 2012-2013 sonbahar-kış sezonunda dikkat çekecek bazı parfümler…
Kokunuz sizin hakkınızda çok şeyi ele verir. Eğer siz de bu sezon, mevsime uygun, kendinizi yansıtan bir parfüm arayışı içine girdiyseniz, sizin için seçtiğimiz bu parfümlere mutlaka bir göz atmalısınız!
Reem Acra
Moda dünyasının önde gelen isimlerinden Reem Acra’nın parfümü kendi hikayesini yansıtıyormuş Evinin kokusu olan amber, en sevdiği çiçek şakayık ve en sevdiği tatlar bergamot, armut, zencefil, portakal. Acra bu kombinasyona çok sevdiği patculi, amber, musk kokularını da ekleyerek bu hoş kokuyu yaratmış.ünlü modacının merakla beklenen parfümü Ekim ayında sevenleriyle buluşacak!
Chanel Coco Noir
Chanel’den yine eşsiz bir koku! Coco Noir parfümünün üst notalarında
bergamut, gül ve yasmin barındıran koku alt notalarda meşe ağacı ile vanilyayla buluşuyor.
Givenchy Dahlia Noir
Givenchy’nin kreatif direktörü Riccardo Tisci’nin kokusu olmayan bir çiçekten ilham alarak yarattığı Dahlia Noir’ı, asil, feminen, duygusal ve çarpıcı bir koku olarak yorumluyor. Zambak, mimoza ve gül gibi çiçeksi notaların yer aldığı, tonka fasülyesiyle kombine edilen, sandal ağacı ve paçuli gibi odunsu kokularla zenginleştirilen Dahlia Noir’ın yüzü ise Mariacarla Buscono.
Lancome La Vie est belle
Fransızcadaki karşılığı “hayat güzeldir” olan La Vie est belle’nin yüzü en az kokusu kadar büyüleyici bir kadın; Julia Reberts. Fransa’nın önde gelen 3 parfüm tasarımcısının eşsiz imzasıyla özel olarak Lancôme adına yaratılmış olan parfüm, iris çiçeği konsantresi, yasemin ve zambak özü, portakal çiçeği özü ve Paçuli esansından oluşuyor.
Guerlain La Petite Robe Noire
Son yılların en sıra dışı kokularından biri olan La Petite Robe Noire, günün her saati, dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz eşsiz bir parfüm. Kiraz, badem, bergamot, Bulgar gülü notalarıyla, siyah çay ve deri akorlarının birleşimi parfüme derinlik ve zenginlik katıyor.
Gucci Premiere
Eşsiz güzelliği ve farklı tarzıyla BAlke Lively, Gucci Premiere’in ne kadar büyüleyici olduğunun sinyallerini veriyor. Bergamot ve portakal çiçeği, beyaz çiçekler, balsamik ve odunsu notalarla sımsıcak bir parfüm olan Gucci Premiere’i mutlaka denemelisiniz.
Jo Malone Blackberry & Bay
Masumiyetin ve saflığın mükemmel kokusu olan Jo Malone Blackberry & Bay, böğürtlen akoru, Frenk üzümü, Frenk üzümü tomurcuğu ve bukko ağacının esansıyla yaratılan muhteşem bir parfüm.
Chloe Love Eau Florale
Chloe Love serisinin yeni ve iddialı kokusu Chloe Love Eau Florale, mine çiçekleri, zambak ve yeşil çay eklenerek yeniden yorumlanmış.
Kenzo Madly
Zarif, şehvetli ve çekici bir koku; Kenza Madly. Parfümün üst notlarında portakal çiçeği, orta notalarında güneş çiçeği, gül ve alt notalarında da sedir ağacı ve vanilya bulunuyor.
Marc Jacobs Dot
Muhteşem şişe tasarımıyla Marc Jacobs Dot, uğur böceğine benzeyen şekli ve neşeli tasarımıyla dikkat çekiyor. Parfümün tepe notalarında kırmızı meyveler ve tatlı hanımeli; kalp notasında yasemin ve hindistan cevizi suyu; alt notasında ise kremsi vanilya yer alıyor.
Oscar de la Renta Essential Luxuries
Altı farklı kokudan oluşan Oscar de la Renta’nın yeni parfüm serisi, adeta biz kadınların hayatını kolaylaştırmak için hazırlanmış. çünkü bu seride günün istediğiniz saatinde, modunuza ya da durumuna göre kullanabileceğiniz alternatifler bulunuyor.
Escada Especially Escada Delicate Notes
üst notalarında armut, ylang ylang, greyfurt, kalbinde gül, dip notalarında ise misk ve odunsu kompleks bulunan Escada Especially Escada Delicate Notes, sonbahar kış aylarında en çok tercih edeceğiniz parfümlerden biri olacak.
Moschino Pink Bouquet
Moschino “Pink Bouquet”in yüzü olan süper model Kendra Spears, parfümün ne kadar çekici olduğunun bir numaralı kanıtı diyebiliriz. Ayrıca turunçgil ağırlıklı olan bu koku sayesinde kendinizi gün boyu tazelenmiş hissedeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder